Werken bij Optisport is elke dag afwisseling

0

Dat elke dag anders is, geldt eigenlijk wel voor iedereen die in een sportaccommodatie werkt. Dat is al helemaal zo voor medewerkers van Optisport. De organisatie exploiteert maar liefst 350 accommodaties in Nederland en België, zoals ijsbanen, sporthallen en natuurlijk zwembaden. Ze verwelkomen 17 miljoen bezoekers per jaar, wat neerkomt op het complete inwoneraantal van Nederland.

Om dit voor elkaar te krijgen, zijn nogal wat verschillende medewerkers nodig. Mensen die met beide benen in de praktijk staan zoals schoonmakers, horecamedewerkers en zweminstructeurs, maar ook in ondersteunende functies, zoals HR-medewerkers, marketeers en communicatiespecialisten.

Optisport is, kortom, een zeer spannende organisatie om voor te werken. Genoeg reden om eens te kijken of je in een van hun zwembaden aan de slag kunt, want daar vind je echt altijd afwisseling. Ben je de ene dag toezicht aan het houden en zorg je ervoor dat de recreatiezwemmers zich vermaken, de volgende dag verzorg je lessen als Aqua Vitaal, Aqua Robics, zwemlessen – of een combinatie hiervan.

Neem dus snel een kijkje bij de vacatures van Optisport op Werkeninhetwater.nl en vind de baan die bij je past!

Leave us a comment